Despre Tensa

Tensa Art Design e o companie infiintata in 2009 cu capital privat 100% romanesc, desi activitatea nostra in domeniu a inceput cu mult inainte. Experienta pe care am dobandit-o se traduce in prezent prin servicii de calitate, adaptate nevoilor fiecarui client in parte si particularitatilor in functie de domeniul de activitate.

Serviciile pe care le oferim acopera toate aspectele care garanteaza buna functionare si chiar succesul unei afaceri: gazduire de incredere, solutii ecommerce eficiente, promovarea afacerii dvs prin seo si email marketing, sfaturi de business de la profesioniti in marketing . In felul acesta castigati timp si aveti certitudinea ca afacerea dvs care un caracter unitar si coerent, lucru care influenteaza pozitiv perceptia potentialilor clienti.

Misiunea nostra se poate rezuma in putine cuvinte: vrem sa facem diferenta in piata din Romania prin: servicii de calitate, apropiere fata de client, preturi accesibile tuturor! Vrem sa incurajam oamenii sa indrazneasca sa-si deschida propria afacere, fara costuri exorbitante.

Viziune si valori - Suntem de parere ca oricine poate si trebuie sa munceasca pentru el insusi, urmandu-si pasiunea si priceperea. Noi ne propunem sa sporim numarul de afaceri mici si mijlocii, cu si de suflet, punand la bataie cunostintele si experienta noastra in eCommerce. Progresul tehnologic trebuie folosit pentru a ne dezvolta ca oameni si pentru a construi o societate mai buna.

Clientii nostri